Zaznaczanie koloru w kodzie (np. #FFFFFF) nie robi roboty na palecie kolorów (nie pokazuje wybranego koloru).
Nie wiem jak ma działać przełączanie się pomiędzy zakładkami przy wyborze opcji "Przełączaj dokumenty w kolejności użycia". Bo szczerze mówiąc myślałem, że przy układzie 3 dokumentów i skakania pomiędzy nimi klikając zakładki myszką w kolejności: 1 2 3 2 3 1 3 - niezaznaczenie tej opcji powoduje przechodzenie tabulatorem (Ctrl+Tab) w standardowej kolejności 1 2 3 1 2 3, a zaznaczenie jej - w porządku 1 3 1 3 1 3 (jak to działa w przeglądarce Opera choćby), czyli przechodzenie pomiędzy dwoma ostatnio wybranymi zakładkami. Wydaje mi się, że w poprzedniej wersji to działało, a teraz "świruje". Chyba, że wcześniej nie zauważyłem.
Coś jest nie tak z oknem dodawania linku, Opcja "nofollow" ledwo co wystaje, no i czasami dwa suwaki, a jednocześnie dużo wolnego miejsca jak się przesunie w dół. Być może rezerwacja miejsca na coś.
PS. Tryb ciemny, Windows 10, PC, Full HD, opcje standardowe (bez pomniejszania czy powiększania czegokolwiek).
ad 1) Problem znany, to rozwiązania ad 2) Sprawdzę ad 3) Proszę o screenshot.
Sorry, ale nie dostaję powiadomień o odpowiedziach, a po kilku dniach przestałem sprawdzać, czy ktoś odpisał 😉
Załączam zrzut z okienka dodawania hiperłącza.
Może powiadomienia wpadają do spamu. Dziękuję za screenshot.
Nie, spam sprawdzam regularnie. To może ten sam problem z moim adresem e-mail, jaki był przy rejestracji i braku wiadomości z przypomnieniem hasła (problemem była chyba kropka w adresie). Ale tylko strzelam.
ad 2) Musisz odpuszczać CTRL przy kolejnych wciśnięciach CTRL+TAB, żeby przełączało wg kolejności użycia przy włączonej opcji w ustawieniach. Przy wyłączonej CTRL+TAB przełącza po kolei licząc od lewej do prawej.